Guest
Гость
|
купив HECO interiour plus 1000 / 07-07-2004 03:25
це такі поличники 12 річного віку приблизно... як тільки купив (600гривень )відразу ж заніс їх в салон шоб порівняти з новими якимись ... порівнювали з варфедалами 8.1- вони по розміру й по конструкції аналогічні до цих геко.
шо мене власне турбує. чому пишу.... підключали ми це поперемінно до бюджетного маранца ... 400 вроді.
так от верхні частоти на геко були кращі й нижні також акуратніші й чіткіші. глибина бавів приблизно однакова. загалом звук НЕСО був зібраніший й при цьому незатиснутий ..й здався мені кращим.
але от коли траплялись композиції з чоловічим вокалом чи насиченою рокмузикою то відразу ж хеко ніби зрізали ці звуки (продовжували грати зібраной акуратно але середні частоти "привязувались "до колонки ... особливо то було відчутно на чоловічому вокалі ... жіночий вже нетак) а варфедали хоч й видавали це трохи бруднувато й розмазано але все таки грали доволі гучно й впевнено. хоча назагал звук варфедалів виглядав розмазаним.
то мені якось дуже дивно , адже колонки таких розмірів мали б запросто справлятись з середніми частотами - то ж їх парафія. А тут якісь такі проблеми.
може там можливо перекроїти якось фільтри. може вони від старості шось втратили.
от думаю чи віддавати ці хеко назад...
чи може то якось лікується?
Вітос порадьте шось будьласка
|
|
|
|