Прошу помочь в выборе акустики
Автор Сообщение
Vetal 19893 Не на форуме
Ветеран

RE: Прошу помочь в выборе акустики / 13-03-2013 17:47
(13-03-2013 15:35)hold_on_tight писал(а):  
(13-03-2013 09:37)zanzi писал(а):  
(13-03-2013 00:52)hold_on_tight писал(а):  Это я про тс Biggrin
уважаемый, зря вы так!

у меня лично тоже было много трололо и сомнений, всякий раз когда собирался покупать новую технику...
Проблема в том, что люди пытались по началу помочь ТСу и я в частности, но человек понимаете ли спрашивает совета, ему все советуют, а потом он идет по своему совсем другому пути, бежит по граблям Scared0012
И в итоге звук у него не тот получается, акустика на пирлесах чудо, а картонная ямаха заиграла... вот и говорю, трололо Улыбка
Я вибачаюсь але в кожного свій смак і якщо Ви наприклад шанувальник класичноі' музики це не означае що я теж люблю цю музику слухатиWink
Також я помітив що Ви дуже різко відповідаете на поставлені запитання і дуже часто критикуете інших людей не тільки мене.Якщо Ви в світі hi-fi уже багато років і мали можливість переслухати багато різних АС не тільки бюджетних але й по пару тисяч $ і на хороших компонентах та з цим всім вже добре розібралися це не означае що потрібно так ставитися до тих хто тільки це опановуе!.Я не казав що Sound Sound SL-3 ас як Ви виразились ''го...'' особисто мені вона не сподобалась,можливо з стереопідсилювачем вона б і зазвучала так що огого!,але вона продана про що я нікаплі не жалію.
Рекомендую ставитися до людей трохи добріше,а не так ніби Я щось,а ви ні!.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS