Про TDA1540 поговоримо..!?
|
Автор |
Сообщение |
Nemo
Ветеран
|
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 14-03-2013 10:41
Льову твікати не планувалось і не планується, він досить самодостатній.
Про вплив RC ланок. Багато знаючих гуру слухають потірбні плеєри, ЦАП з перетворенням напруга/струм на операційнику + розділювальний трансформатор.
Опробуваний і перевірений варіант, зокрема мною. Навіть якщо конденсатор перед трансформатором ставити на десяток мікрофарад загалом в межах концепції він звучить дуже добре.
Особисто я зараз слухаю варіант з LC на виході. Індуктивність не надто велика, ємність 2,2 нФ. Здавалося б на операційник ємкісне навантаження велике, але смію стверждувати, що звучання такого варіанту мені подобається чи не найбільше.
Правда місцями на вокалі помітні сибілянти (цикання), але причина їх не відома, думаю, швидше за все насичення катушки індуктивності або гістерезиси.
Скажімо так. З Льове, який загалом самодостатній і деталі там дуже хороші я порівнював тільки твікнутий філіпс 104, але, коли порівняти його з ЦАП де LC на виході і запросити "незалежних спостерігачів", дукаю, ЦАП його значно переграє по більшості і сукупності параметрів і тому є об"єктивна причина.
Але, такий варіант ще мало досліджений і є певні складності.
(Отредактировал 14-03-2013 в 10:43 Nemo.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? - Nemo - 14-03-2013 10:41
|
Пользователи просматривают эту тему: 23 Гость(ей)
|
|