Прошу помочь в выборе акустики
Автор Сообщение
Vetal 19893 Не на форуме
Ветеран

RE: Прошу помочь в выборе акустики / 10-05-2013 09:46
(10-05-2013 00:41)tomash писал(а):  
(09-05-2013 23:16)Vetal 19893 писал(а):  
(09-05-2013 21:42)hold_on_tight писал(а):  Что-то у Вас с юмором туго совсем Улыбка
Кстати ТС, могу предложить неплохой усилитель, пультовой... ну пыль разумеется протру, очень хорошо будет звучать с вашей ямахой Happy0144
Дякую але зараз в мене стоять в кімнаті не Ямахи,а Paradigm Monitor 7v.6 і я цьому дуже радийУлыбка
Ямахи стоять упаковані та чикають на нового власника Wink
И как парадигмы?
Звучать якістніше,дуже подобаються ВЧ вони дуже чіткі аж шуршать,короче те що я хотів,Серединка теж більш детальніша та відкритіша ніж в ями,бас плотний хоча трошки важкуватий на мій слух нагадує мені звучання автомобільної акустики Pioneer(по басу).
Звучання емоційне та маштамне хоча щоб відчути весь їхній потенціал потрібно підібрати до них хороший підсилювач,поки що не було до чого підключити тому щоб провірити чи все гаразд,дальше не сміятися,підключив їх до муз.центру,а до нього підключив комп.Центр використав в ролі підсилювача.
Просто ресівер продав,а більше не було до чого підключити,а послухати хотілося.Коли прикуплю стереопідсилювач думаю буде ураган так як розміри їхніх динаміків і бас який вони видають аж не віриться що вони на таке здатні!.
Також помітив що АС вибаглива до якості композиції і до місця розташування.
Найти все сообщения

Выразили согласие: tomash , legion , Сергій , apr.kobra

Сообщения в этой теме
RE: Прошу помочь в выборе акустики - Vetal 19893 - 10-05-2013 09:46

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 11 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS