Трапився підходящий металевий корпус.
Окреме дякую подарункові форумчан в вітці "Віддам просто так".
Вирішив цивільно, практично і функціонально зібрати в ньому коректор по схемі з посту #31.
Минулий, був в фанерній коробці постійно ловив на себе наводки по причині не екранованості.
За одне цивільно розвести землі, живлення, скомпонувати сигнальні кола.
Вніс зміни в блок живлення - однонапівперіодний випрямляч на кенотроні 5Ц4М, після пара МБГЧ на 20 мФ (разом) (звучання з використанням електролітів після кенотрона не подобається), далі ланка LC ~10 Гн, 220 мФ, далі на кожний каскад роздільні RC ланки 4,7 кОм, 100 мФ і ще ланки RC 1 кОм, 8 мФ (папір в маслі БОШ) + на перший каскад маленька умовно формальна ланка RC 1 кОм, 0,47 мФ (Плівка Окая).
Відійшов від гори дроселів, таким чином фільтрація анодної напруги достатня, а заліза значно менше.
Живлення накалів раніше було стабілізовано, тепер ні, - перемінка 6,3В. На накали подано потенціал 30В для усунення можливого фону 50 Гц.
Гулу не чутно взагалі, тому стабілізувати не прийшлось.
Міжкаскадні конденсатори Мундорф Сюпрім, електродіти в катодах - Елна сілмік, електроіти живлення Самунг, Нічікон. Резистори - ВС, конденсатори в коректуючій ланці - плівка з Естонії 001 - на зразок синеньких з агалогових кіл філіпсів 1-го покоління, тільки кращі звуком.
Добре звучить, радує слух!
Досить збалансовано - розширення, детальності, масштабності багато і разом з тим абсолютно не втомлюючи і досить природно, натурально.
Різні фонокоректори з корекцією в аноді довго слухати не зміг - напрягали, втомлювали. Як мої реалізації, так і інших.
Хоча як варіант недорогого компромісу з хорошим розширенням - в самий раз.
Можна стверджувати, що нарешті вініл почитає звучати, так як бажалось і до чого прагнулось.
З коректорів, які доводилось слухати, мені найбільше сподобався коректор з LRC корекцією і трансформаторним міжкаскадним зв"язком.
Особисто мені цілком зрозуміло чому.
Але це дуже складний і дорогий варіант.
Не те, щоб я закликав повторювати саме цю схему, - вона має певні недоліки, наприклад, трохи мало підсилення (мені цілком вистачає, але де вхід підсилювача менш чутливий, буде малувато).
Хочу лише зауважити, що на октальних лампах можна зібрати хороший фонокоректор з хорошим звуком, який явно і значно переграє більшість вбудованих в підсилювачі і не мало окремих на пальчикових.
Подібних схем з описами в мережі достатньо.
6SN7 RCA звучать класно, але й 6Н8С 50-х років (не МЕЛЗ) також цілком нормально себе показують.