Прошу помочь в выборе акустики
Автор Сообщение
Vetal 19893 Не на форуме
Ветеран

RE: Прошу помочь в выборе акустики / 31-05-2013 21:33
Всім доброго вечора,вирішив написати про враження від підсилювача та АСУлыбка
Слухаю це все з вівторка і з кожним днем все більше мене радує звучання моєї системи.На мій слух звучати стало більш приємніше ніж в перший день після підключення,бас став більш зібраним і появилась глубина,серединка хороша,вч також лише трошки цикає можливо можна покращити за рахунок кабелю,що скажете?.
А так все супер,тепер хочеться слухати і слухати музику,а не глухий,плоский звук який раніше видавав мій ресівер,шкода що змарнував 1,5 року підбираючи акустику до ресівера,а потрібно було купити зразу стереопідсилювач і було б все ОК.
Хотів спершу все й одразу,а зараз зрозумів свою помилку,але так буває в багатьох на початку свого шляху,тому хочу довести до ладу стерео,а там побачимо може й до ДК руки дойдуть колись.В мене вже давно мрія створити хороший ДК.
Який кабель порекомендуєте до Парадігмів в ціновій категорії поки що до 100 гривень/м.Думав на щот Kimber 4PREmbarrassed
Найти все сообщения

Выразили согласие: hold_on_tight

Сообщения в этой теме
RE: Прошу помочь в выборе акустики - Vetal 19893 - 31-05-2013 21:33

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 13 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS