Виктор Цой
|
Автор |
Сообщение |
k-marks
Ветеран
|
RE: Виктор Цой / 19-08-2013 11:26
(19-08-2013 11:10)k-marks писал(а): (19-08-2013 10:07)4ward писал(а): да просто там все.
"я сажаю ал.огурцы на брезентовом поле" - означает, что он своей творчістю робить завідомо безрезультатні вчинки. Те, до чого він закликає маси у своїх промовах - він вважає марною працею(або знає, що марна, але вірить що щось зміниться). словом, він отдает себе отчет о том, что делает.
"три чукотских мудреца твердят,твердят мне без конца - Метал не принесет плода, игра не стоит свеч, а результат труда! Но я саджаю алюм. огурцы на брезентовом поле."
Наприклад, повестись на заклики пана, який пропонує розтлумачити пісню йому, бо він нічого не розуміє; і якщо ти розтлумачиш - то тоді той пан дозволить тобі знати, що ти вірно все розумієш =) Суть тут ось у чому:
"Вчити розуму бездумного - все рівно, що воду в міх затхлий лити"(с) Моління Данила Заточника. Якщо перефразувати Д.Заточника, то "мені один пан пропонує повчити його розуму. Але я не бажаю саджати алюмінієві огірки на брезентовому полі. Я ж бо-знаю, що в цьому випадку игра не стоит свеч, а результат - труда". Есть версии что эта песня антивоенная -а конкретно против войны в Афганистане!!!!!Или любой другой войны!!! Моя любимая песня Цоя это гость которую кавернула Стингрэй!!!Оу еее!!!С другом как сидим вместе поем ее бывает!!!!
(19-08-2013 11:10)k-marks писал(а): (19-08-2013 10:07)4ward писал(а): да просто там все.
"я сажаю ал.огурцы на брезентовом поле" - означает, что он своей творчістю робить завідомо безрезультатні вчинки. Те, до чого він закликає маси у своїх промовах - він вважає марною працею(або знає, що марна, але вірить що щось зміниться). словом, він отдает себе отчет о том, что делает.
"три чукотских мудреца твердят,твердят мне без конца - Метал не принесет плода, игра не стоит свеч, а результат труда! Но я саджаю алюм. огурцы на брезентовом поле."
Наприклад, повестись на заклики пана, який пропонує розтлумачити пісню йому, бо він нічого не розуміє; і якщо ти розтлумачиш - то тоді той пан дозволить тобі знати, що ти вірно все розумієш =) Суть тут ось у чому:
"Вчити розуму бездумного - все рівно, що воду в міх затхлий лити"(с) Моління Данила Заточника. Якщо перефразувати Д.Заточника, то "мені один пан пропонує повчити його розуму. Але я не бажаю саджати алюмінієві огірки на брезентовому полі. Я ж бо-знаю, що в цьому випадку игра не стоит свеч, а результат - труда". Есть версии что эта песня антивоенная -а конкретно против войны в Афганистане!!!!!Или любой другой войны!!! Моя любимая песня Цоя это ГОСТЬ которую кавернула Стингрэй!!!Оу еее!!!С другом как сидим вместе поем ее бывает!!!!
(Отредактировал 19-08-2013 в 11:27 k-marks.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Виктор Цой - k-marks - 19-08-2013 11:26
|
Пользователи просматривают эту тему: 16 Гость(ей)
|
|