ЦАП не стабільна робота .
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: ЦАП не стабільна робота . / 16-09-2013 17:02
Отже проблема всетаки з цапом. Добрі люди порадили включити цап на прогон на 1-2 доби, але порадили перед тим як включати на прогон після простою розібрати подивитись чи не потекли конденсатори . Розібрав . Подивився . Вроді 2 чи 1 потекли . Присутні коричневі сліди вязкої рідини під одим чи двома кондерами ( вони там друг біля друга важко сказати чи один чи два ). Печалька . Але шо зробиш треба щось робити з цим . Було б дуже класно знайти когось у львові або ближньому зарубіжжі по україні, хоча якщо буде потрібно то погоджусь ( що ще мені залишаєтсья ) вислати куда буде потрібно. Така ситуація вмене вперше і я просто не знаю до кого б можна було звернутись в таких випадках .

Хто шарить поділіться думками , вроді заміна кондерів повинна позитивно вплинути на звук , може заодно провірити номінали всіх кондерів чи це ітак зрозуміло само собою , я просто взагалі не шарю і лячно мені за цап . Про твік мова не іде , він мені ітак дуже подобається подачею хотілося б щоб служив нормально .
(Отредактировал 16-09-2013 в 17:07 gun jack.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: ЦАП не стабільна робота . - gun jack - 16-09-2013 17:02

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS