Допоможіть зібрати бюджетний ДК
|
Автор |
Сообщение |
Vetal 19893
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
RE: Допоможіть зібрати бюджетний ДК / 06-10-2013 22:14
Доброго вечора купив ресівер Pioneer VSX-LX70,але радість була не довга,підключив АС Wharfedale Diamond 9.1 після цього підключив по аналоговому виходу смартфон щоб послухати як звучить і от халепа ресівер завис,а коли я його виключив з розетки він перестав включатися ![Sad Sad](/images/Smileys/sad.gif)
Завіз його до Львова на ремонт там його перепрошили після цього він почав працювати але лише по аналоговому виході,а по оптиці та HDMI через 10-15 хв роботи зависає,коли виключаю його з електромережі через 5 хв включаю все далі працює.
В сервіс-центрі сказали що потрібно паяти плату яка відповідає за живлення цифрового блоку якщо не помиляюсь,але вони таких робіт не виконують тому відправили запрос в Київ де це можна зробити але відповідь не прийшла.
Ресівер звучить дуже класно тому продавати не хочу,хочеться зробити його і самому користуватися,але питання де і скільки такий ремонт потягне?.
Друзі допоможіть перший раз все влаштовує по звуку рес. звучить набагато краще ніж мій попередній стереопідсилювач Nad C352!.
Прошу,допоможіть з ремонтом!.
Дякую.З повагою Віталій.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Допоможіть зібрати бюджетний ДК - Vetal 19893 - 06-10-2013 22:14
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
![Orion](/_partners/orion.png)
|