(02-07-2009 15:20)Кулибин link писал(а):[quote author=Mel link=topic=11869.msg222820#msg222820 date=1246536403]
Олександрович, дорогенький, киньте вже це листування. Підіть щось спаяйте, вифрезеруйте, пофарбуйте. Ви ж це вмієте гарно робити. Напишіть листа Клячіну. Ви ж колеги-майстри і з іншими майстрами затоваришуйте. Результат буде. Вам прийде відповідь радянського художника на справєдлівую критику. З повагою до людини з руками.
Олексій, спасибі за пораду. Щось я трохи вже притомився працювати. Робиш-робиш, стараєшся, тобто фарбуеш, фрезеруєш, паяєш, налагоджуєш, а воно все "самодєльне" та й усе. Ніби то й людям подобається, кажуть, що навіть сильно, але ж "напродажка", "распіараска". Треба ж, мабуть, щось по-іншому робити.
Отож я і хочу зрозуміти, що є слово "самодєльний". Про "кустарне" воно якось не йдеться, бо ми тут давно не в кущах, не в гаражах, і робимо не на колінах. Хоча, інколи в сараях сверлимо та фрезеруемо.
З повагою.
[/quote]
Владимир, вам нужно задуматься о смысле слова "СТИЛЬ"
У вас очень приличные конструкции, но в них НЕТ СТИЛЯ. Просто приборы.
Извините за параллель, но в кетайцах то же нет стиля - и это меня всегда удивляло.
Ну что стоит - привлечь к работе человека со вкусом и стилем... ан нет - или аляповатый кич, или 99,99% копия (внешнего вида, а не внутреннего содержания, ессесно).
И вам нужно сделать шаг в строну приобретения вашими изделиями СТИЛЯ. Уйти от приборостроения.
зы: только не спрашивайте меня, что такое "стиль" - человек, спрашивающий такое, вряд ли сможет понять, о чем я.