Допоможіть зібрати бюджетний ДК
|
Автор |
Сообщение |
Vetal 19893
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
RE: Допоможіть зібрати бюджетний ДК / 14-01-2014 00:25
(13-01-2014 14:40)PONT-SEV писал(а): Vetal 19893,Вы взяли этот комплект: Wharfedale Diamond 9.1+9cs+9.1+Sub SW150?
...если да,то Yamaha RX-V663 отлично споется с ним,единственное я бы поменял комплектный сабвуфер![Wink Wink](/images/Smileys/wink.gif)
Так вірно в мене саме цей комплект,над заміною сабвуфера думав хочеться щось з Velodyne хоча зараз це не можу собі дозволити ![Sad Sad](/images/Smileys/sad.gif)
Серед ресіверів яких зараз можу придбати тут на Україні є такі моделі:
1.Pioneer vsx-920k,
2.Onkyo tx-sr608,
3.Yamaha rx-v663,
4.Yamaha rx-v665,
5.Denon avr-1911,
6.Denon avr-2307.
Або можна попробувати притягнути з Еbay наприклад Denon avr-2809,хоча трохи страшновато щоб замість рес. не приїхала цеглина ![Улыбка Улыбка](/images/Smileys/smiley.gif) .
Що порадите друзі?,
З повагою Віталій.
Піонер слухав з своєю АС тільки серію lx,сподобалося тільки хотілось більшого напору та менше металу на ВЧ,але в принципі все влаштовувало.Онкио щось купляти не хочеться був такий в мене давно звук був ніякий хоча можливо мені попався просто поганий екземпляр так як розкачувати акустику він просто не міг.Денон і Ямаху не слухав.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Допоможіть зібрати бюджетний ДК - Vetal 19893 - 14-01-2014 00:25
|
Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)
|
![Orion](/_partners/orion.png)
|