Про TDA1540 поговоримо..!?
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 29-03-2014 08:23
Додам фото переробленого в ЦАП Філіпса СД 350.
Для любителів звучання 1540 - чудовий варіант - дешево і сердито Улыбка
Операційники поставив на панельки - власник з часом поставить AD823.

Я останнім часом слухаю свій варіант ЦАП на 4 1540Д + транс + лампа + транс. І ніяк не можу нарадуватись його звучанню Улыбка
Чудово звучить, що і казати, - багатий, розкішний, точний і чистий звук. Породистий звук)
Дарма що на фото всього наліплено і зроблено при поганому освітленні - звук шикарний.
Раджу любителям 1540 чіпляти транси і лампи - вище описано як і відслуховувати.

В найближчому майбутньому планую реалізувати конфігурацію ПЛІС для використання PCM63 без цифрового фільтра.
Скільки слухав, - мені на моєму тракті завжди більше подобається варіант без ЦФ.
Хоча не виключено що іншим буде подобатись з ним. Або на транзисторниках взагалі без ЦФ слухати не варіант.
І все ж, я думаю, що це міфи.
Варто пробувати і слухати без ЦФ - спалити усіл таким варіантом анріал. Для початку включити тихо.

Ще мені подарували напівробочий Sony CDP-M35.
Плеер цікавий тим, що там стоїть ЦАП CXD1161 Фактично це аналог чи то перемарковка Sanyo LC7881 - гібрийдний ЦАП досить цікавої структури. Своєрідна класика. Хоча стояв в досить дешевих апаратах, зокрема в радянському СД програвачі)
Спробую підчепити його до плати цифрового входу, написати відповідну конфігурацію і послухати.

Найти все сообщения

Выразили согласие: mtstepan , yuran

Сообщения в этой теме
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? - Nemo - 29-03-2014 08:23

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 8 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS