Advance Acoustic - что за зверь ?
Автор Сообщение
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: Advance Acoustic - что за зверь ? / 26-05-2014 09:06
Саме інтересне те, що Костя брав на прослуховування мсСоrmak в свою систему . не підійшов. Який був у Кості (doom) підсилювач до цього? Ви не знаєте.Tongue0011
Він свідомо замінив його на Адванси.
Чому, коли мнеі треба, я не дзвоню тим, що лайкають пости томаша,
?
Я спілкуюсь з Володимиром НБ, думом, ламером, та багатьма іншими, хто вже не пише на цьому форумі.
Для кого писати? Для тих, хто послухав дві китайськи марки, по одному девайсу з лінійки, та зробив висновок, що третя марка, яку він не слухав вся погана? Smile 2
До цього, а хто продавав не китайський Анзем, одразу після придбання, а зараз продає аудибле илюжн? Ashamed0002
Мене цікавить Звук, тому я постійно буваю на концертах, їжджу до коллег-аудіофіломеломанов, приймаю їх у себе. Форум переїхав в мобільний зв'язок.
Нікому нічого не треба доводити, бо знаю системи багатох форумчан, їх смаки та пріоритети в звуці.
Просте припущення від Sound-YP, VladimirNB, VictorV, pawel, doom,ivan-ivanov, vitaly, K.V.V., Дмитрий Медведев, та багатьох інших-набагато цінніші, ніж дитячі виснови учасників вказанного у моєму пості "форуму".

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Melcrelif , VladimirNB , Тибетский Ламер , Дмитрий Медведев , arcam , doom , DojcheMark , Odessit67 , t.800 , aqvadim , Сергей из Харькова , Sound-YP , akaVLadek

Сообщения в этой теме
RE: Advance Acoustic - что за зверь ? - quadrokot - 26-05-2014 09:06

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS