GENESIS-Это наше ВСЁ))
Автор Сообщение
bobbox Не на форуме
Ветеран

RE: GENESIS-Это наше ВСЁ)) / 07-06-2014 19:45
На одному подиху прочитав всі пости GENESIS-Это наше ВСЁ - я заядлий GENESISоман .
Перша моя платівка - Duke,1980 яку я купив в Талліні під час літньої практики як студент . Сподобалася обложка і пластинка сподобалася . Далі почав цікавитися групою , і у мене був опитний товариш , який мені підказував . З музикою був дефіцит і подальше знайомство просувалося МАЛЕНЬКИМИ ШАЖКАМИ на протязі 2 - 3 років . Наприклад The Lamb Lies Down on Broadway я купив у студентів - арабів , задрукований , це була знаменательна подія . Згодом я добряче підсів на GENESIS .
Selling England by the Pound - я вважав кращою пластинкою в рок-музиці . Далі по GENESISівському рейтингу ідуть
The Lamb Lies Down on Broadway
Seconds Out
Nursery Cryme
Foxtrot
Про музикантів . Філ Коллінз - геніальний , і не потрібно його хулити , бо Габріель в сольні творчості також не був особливо успішний і не став ГУРУ . У 80 ті роки поперла електроніка і ніхто не встояв . Хакет - чудовий музикант , але його альбоми не витримали випробування часом . Бенкс , частину геніальних соло , які я приписував при прослуховуванні Бенксу , при перегляді на відео , вилося , що їх грав на гітарі Хакет . Бенкс молодець ! Резерфорд , також впаяний в моноліт групи .
Час пройшов , GENESIS слухаю мало і обережно , як кажуть наслухався . Ревізувати ранні альбоми ненаважуюся , але роботи після Duke , слухати вже не можу .
І ще. так група як Maryllion стала взагалі не цікавою .
Найти все сообщения

Выразили согласие: runwild , kergelen , Sergey hi-fi , Сергій , doom , Comandante , Sergey 61 , Артишок

Сообщения в этой теме
RE: GENESIS-Это наше ВСЁ)) - bobbox - 07-06-2014 19:45

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 18 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS