Класичний ЦАП на TDA1540
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Класичний ЦАП на TDA1540 / 01-09-2014 07:07
(31-08-2014 23:57)doom писал(а):  То есть ваш цап звучит лучше соник фронтирс на Ультрааналоге??Прикольно!!!Артуру я верю.Со слухом у него всё в порядке.И если он говорит,что оно НЕ ГРАЕ,то воно НЕ ГРАЕ.CryCry
В плані тональності і натуральності звучання, - частині людей ЦАП на 1540 сподобається бульше чим Сонік Франтурс що перший, що другий.

Можете сприйняти це як факт, я знаю декількох )

Я ні скільки не піддаю сумніву слух Артура.

Але, своєму слуху, і, скажімо, слухові Аббаса я також довіряю.

Тому ЦАПи роблю якими вважаю за потрібне.

ЦАПи характерні і цінні тим, що вони зібрані на TDA1540.
Відповідно вони і звучать як 1540.

Хто переслухав багато різний ЦАП, і при цьому йому не менш цікаво слухати Філіпс 100 або Ревокс 225 - тому вони можуть бути цікавими.

Кому цікаво - послухають і оцінять звук.

Розумієте в чому меседж?

МонікФрантірс ніколи не буде звучати як ЦАП на 1540.

Бо там не 1540. А Ultra Analog D20400.

Є люди, для кого переваги 1540 над 20400 є вирішальними.

Щоб почути в чому суть різниці - потрібна хороша система і хороший транспотр. І слухати нотрібно не дві години.
Хоча б диск на одному ЦАП, диск на іншому.
І хочаб попутно чути як звучить симфонічний оркестр, джазбенди, орган вживу. Як звучить вініл і касета.

Хто слухав все це і не вважає звук класичних плеєрів типу Філіпса 100 і Ревокса 225 не менш цінними чим Монік Франтірс 2 - такі ЦАПи не для нього.

Різні смаки і сприйнняття звуку - чудово. Логічно отримувати враження по відгуках тих, чиє снрийняття звку тобі ближче)))
Найти все сообщения

Выразили согласие: SVS , yuri_kov , audin1970

Сообщения в этой теме
RE: Класичний ЦАП на TDA1540 - Nemo - 01-09-2014 07:07

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 8 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS