Класичний ЦАП на TDA1540
|
Автор |
Сообщение |
Nemo
Ветеран
|
RE: Класичний ЦАП на TDA1540 / 07-09-2014 12:44
(07-09-2014 11:42)petr.solo1223 писал(а): У меня был вопрос о целесообразности к автору. Про тест - проводил на Уотерсе,где "собачий перебрех по селу", представлено было несколько цапов,присутствовали несколько человек. Цап на AD1853 c трансформаторным выходом оказался лучшим по совокупности факторов - информативность, разделение инструментов, многоплановость сцены, динамика,проработка краёв диапазона,особенно баса, глубина "чёрного" в паузах. Кроме того есть интересный тест от Снарка,где есть его отзыв о моём цапе,а он его сравнивал с цапами намного дороже тех, с которыми сравнивал я. Почитайте.
Якщо зробив ЦАП на 1540 і не шкодую про використаний час і зусилля, - значить доцільно
Вам більше подобаються інші - Ок.
AD1853 у мене стоїть в карточці RМЕ, - можна буде випаяти і реалізувати на ній ЦАП.
Благо RМЕ потрібна тільки для виводу цифри.
В іншій RМЕ стоїть AD1855 і ще її продають тут за 100-ку - http://hi-fidelity-forum.com/forum/thread-118538.html
Потрібно зібрати на них ЦАПи, відслухати, зрозуміти різницю і повикидати своє барахло з 1540 в смітник
Скажіть мені тільки.
Чому, при початку виробництва і продажу формату CD, перші плеєри коштували тисяч півтори марок?
Коли Фольцваген Жук коштував дві з половиною?
Невже, продаючи СД плаєри за такі кошти, туди поставили найгірший з можливих ЦАП, який всім в у всьому програє мікросхемі з ДВД плеєрів і звукових карт?
(Отредактировал 07-09-2014 в 12:45 Nemo.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Класичний ЦАП на TDA1540 - Nemo - 07-09-2014 12:44
|
Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)
|
|