Авторские ЦАПы - какие они на вкус?
|
Автор |
Сообщение |
Provizor
Ветеран
|
RE: Авторские ЦАПы - какие они на вкус? / 30-12-2014 23:29
(30-12-2014 22:47)quadrokot писал(а): Всі, хто бажає стати Редактором, або Модератором-звертайтесь до Провізора. Він доведе КОЖНОМУ, яким Він НЕ повинен бути.
Адресу Путіна скинув у лічку Првізору.
Чекаємо на зміни Світового порядку.
І це все на що Вас вистачило, Квадрокот? Я розумію, що Ви вирішили підтримати Ліонарта , який був у Вас у Берегово. Ніхто не проти цього, навпаки, це викликає повагу. Дружня підтримка. Однак по суті моїх зауважень щодо опису ТС ви нічого і не сказали. Знаєте Квадрокот, інколи мовчання буває дуже красномовним. Співрозмовник переходить на особистості тоді, коли по суті сказати нічого. Вочевидь вираз "Платон мне друг, но истина дороже" це не про Вас Квадрокот. Якщо Вам більш подобаються описи ТС, на відміну описів Снарка - насолоджуйтесь ними. Ваші мотиви в цій гілці виявились для мене досить банальними. Вибачте, що забрав Ваш час. Обіцяю, я більше не буду реагувати на Ваші вислови в будь якій гілці, оскільки мені не цікаві дискусії які закінчуються таким чином.(переходом на особистості, пласкі анекдоти, тощо)
ТСу, ІМХО, дружня підтримка - це не тільки тоді коли Вас постійно хвалять, а коли друзі не бояться Вам вказати (з їх точки зору) на Ваші недоліки, без образ. Це іде завжди на користь, оскільки робить Вас мудрішим. А постійна похвала притуплює відчуття реальності. Маю надію Артуре, що я Вас не образив, але якщо у Вас з'вилось таке відчуття, то прошу вибачення.
З повагою, Провізор.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Авторские ЦАПы - какие они на вкус? - Provizor - 30-12-2014 23:29
|
Пользователи просматривают эту тему: 42 Гость(ей)
|
|