Про TDA1540 поговоримо..!?
|
Автор |
Сообщение |
Nemo
Ветеран

|
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 09-03-2015 10:28
(09-03-2015 09:30)quadrokot писал(а): Образити бажаєте? Ню-ню. Лаврик - був такий ректор медичного інституту а Києві, видатний гематолог. :true:
В мене дійсно однобітник, бо працює із DSD перерахуваннями. :tease:
Ви його не слухали, (маю на увазі Лаврика-гематолога, бо він вже помер :work2:) а ображаєтесь. 8)
Я слухав всіх трьох :tease:
Зрозуміло, що PSaudio нікуди не годиться, бо вони за хабарі отримали міжнародні нагороди за свої ЦАПи. :work2:
Можна прочитати про систему, на якій вони прослуховують Музику. :guru:
Можна скористуватись різноманітними прошивками ЦАПів, які вони розробляють під певний характер звукової подачі. :guru:
Можна почитати, як вони критикують всі навкруги ЦАПи, починаючі із ЦАПа Nemo, бо скільки вже сторінок цієї теми не в спромозі його переграти за "аналоговостью и близостью к винилу".
P.S. Від себе хочу сказати, що коли Майстер починаю все не своє принижати, це вказує лише на його любов до самого себе, а не на те, що він зробив щось видатне.
Роботи такого Майстра мені не цікаві. :drink:
Обращити не бажаю.
Лаврик, який ДА10 мені дуже подобпється і проти нього нічого не маю. Просто в нього є свої сильні і є деякі слабкі сторони. Про це багато писали.
Ваш ЦАП з транспортом я не слухав. Але думаю, що він зчучить досить схоже до Лаври ДА10 - мікросхема ЦАП там дуже схожа.
Проти Вашого ЦАП я нічого не маю, - подобається, слухайте на здоров'я.
Питання було наступне:
(09-03-2015 08:17)Nemo писал(а): Цікавить що "гірше не граго" - ЦАП на 4 1540 чи промисловий СД плеєр на 1540, з яким Ви також порівнювали ЦАП на 4 1540?
(Отредактировал 09-03-2015 в 10:32 Nemo.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? - Nemo - 09-03-2015 10:28
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|