Про TDA1540 поговоримо..!?
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Про TDA1540 поговоримо..!? / 10-03-2015 10:55
Не можу зрозуміти претензій lionart і спільноти.
Якщо у Вас є думка, що:

(10-03-2015 01:36)lionart писал(а):  немо пытается, путем простыней постов и лживого пиара, продать свое убогое творение и заработать на этом. Embarrassed
Так я відправив на прослуховування один з ЦАП на 1540 lionart і спільноті. Про який ще обман може іти мова?

lionart написав свій дуже цінний відгук.
Спільнота послухала і оцінила, дехто відписався.

Я розумію, що порівнювати ЦАП на 4 1540П з PSaudio PerfectWave DAC або DirectStream DAC не зовсім логічно.
Логічно порівнювати ЦАП на 1540 з іншими апаратами на 1540.
По звіті декого з спільноти, так і було.

Але на питання
(09-03-2015 08:17)Nemo писал(а):  Цікавить що "гірше не граго" - ЦАП на 4 1540 чи промисловий СД плеєр на 1540, з яким Ви також порівнювали ЦАП на 4 1540?
в цій вітці ніхто прямо відповідати не хоче. Хоча в іншій відповіли.

Про PSaudio DirectStream DAC.
Уявіть ситуацію. Збираємо когорту музикантів, звукорежисерів і інших аудіопрофі.

Відслуховують і порівнюють добре відомий матеріал, для прикладу, на трьох ЦАП:
PSaudio DirectStream DAC.
TEAC D-500 - 2 х TDA1541A-S1
THETA DS Pro Generation V - 4 x PCM63P-K

Де гарантія, що хоча б більшій частині аудіогуру більш інформативним, точним, правильним в плані відтворення музики і змісту саме PSaudio DirectStream DAC ?
Попри те, що він найновіший коштує 6000$ ?

А якщо більшості здасться, що музику краще відтворює саме TEAC D-500 або THETA DS Pro Generation V в плані передачі змісту і суті?
Найти все сообщения

Выразили согласие: alex23

Сообщения в этой теме
RE: Про TDA1540 поговоримо..!? - Nemo - 10-03-2015 10:55

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 7 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS