Помогите подобрать акустику к усилителю NAD 315
|
Автор |
Сообщение |
vl27
Ветеран
|
RE: Помогите подобрать акустику к усилителю NAD 315 / 25-03-2015 18:05
На мій погляд краще взяти послухати інший підсилювач.
У мене 320 BEE.
Свого часу в аудіомагазині була дуже барвиста статья про нього.
На справді у мене він звучить точно так, як Ваш.
З будь якою акустикою та навушниками.
Я його слухав з Mordaunt AVANT 902, Dali Concept 2, Радіотехніка С30Б, TQWP на 4а-44.
Джерела можна подивитись в описі моєї системи.
Звучав він звісно по різному, з різною акустикою, але основний характер звуку залишався незміним.
Заміна різних проводів, приводить до зміни в звучанні системи, але все одно основний характер звуку залишався незміним.
Більш меньш слухати можно було цей підсилювач, тільки після того як бува повність відключений попередній підсилювач.
Заміна одного компнента в моїй системі (підсилювача) на інший, в моєму випадку саморобний, ламповий двотактний, який зовсім не повинен нормально працювати з такою (не ламповою) акустикою, призводив до реального як кажут ВВАУ ЕФЕКТА.
Звук системи сильно мінявся. Зявлявся бас, якого не було з недом навіть з повність задраними низькими на темберблоці. Звук став натуральним, з дуже гарною передачею простору, високою детальністью (вміру), з натуральними тембрами та передачею голоса. І головне такий варіант системи приносить безліч емоцій, слухати музику дуже цікаво, а нед це просто включити, послухати, як "звучить", здивуватись, виключити.
Візміть у людей інший підсилювач та послухайте.
Нед на мій погляд можна використовувати тільки як підсилювач потужності з нормальним попереднім підсилювачем.
(Отредактировал 25-03-2015 в 18:10 vl27.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Помогите подобрать акустику к усилителю NAD 315 - vl27 - 25-03-2015 18:05
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|