Мощнй одотактник с лампой Алладина.
Автор Сообщение
quadrokot Не на форуме
Старый Кукадос

RE: Мощнй одотактник с лампой Алладина. / 05-04-2015 08:14
Вельмишановний "порубок" Петро, якшо в Вас є пам"ять, то Ви згадаєте, щ в 2012 році до мене в гості (коли проходила перша зустріч у Берегово) завітав геть не Ваш гуру groove.
Ми із ним пили віскі, спілкувалися, фоткались... А потім Віталік почав хаяти на форумі все і вся, що почув у мене. Вислів "пердящий бас"-це від нього. Happy0065 Це саме сталося і в 2014 році, трошки в іншій конфігурації.
Це Віталій має звичку приходити в іньши теми, викладати там фото своїх виробів, хвалити своє. Це все б було нічого, але постійно л"ється лайно на інших.
Ось так, і не треба казати мені про люб"язно запросили, а потім почалося.
Петро, Ви все розумієте. Tongue0011
Ну не грав "инфраніз" в системі, до якої у Вас "претензий нет". Там , взагалі нічого не грало. Ashamed0006
В iPhone є программа AudoTools-Real Time Analyzer. Звісно, що вона - це не лабораторні заміри в камері, але приблизну АЧХ відображає. Scared0012
Показала ця прога, що "инфраниз" є - 20-30 Гц за рівнем мінус 20 дБ.Happy0065
Потім нічого, "ноль" аж до 90 Гц, далі різкий підйом до 200 і "полка" до 1200 Гц, після цього різке падіння на 10 дБ, далі плавний спад.
"Полка" за рівнем більш, ніж 20 дБ на частотах біля кілогерцА, хто розуміє - це ор, все кричить, що ми всі і почули.
Нас було четверо, айфонів було два. Tongue0011
На мою думку така подача пов"язана із тим, що підсилювач зовсім не керує басовими дінами, бо там, де грає піщалка картина вирівнюється. Wink
(Отредактировал 05-04-2015 в 08:23 quadrokot.)

Вивчаю ноти.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Comandante , VladimirNB , aqvadim , Sound-YP , LionArt , oleg2566 , norrest

Сообщения в этой теме
RE: Мощнй одотактник с лампой Алладина. - quadrokot - 05-04-2015 08:14

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 15 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS