Мощнй одотактник с лампой Алладина.
|
Автор |
Сообщение |
quadrokot
Старый Кукадос
|
RE: Мощнй одотактник с лампой Алладина. / 05-04-2015 08:14
Вельмишановний "порубок" Петро, якшо в Вас є пам"ять, то Ви згадаєте, щ в 2012 році до мене в гості (коли проходила перша зустріч у Берегово) завітав геть не Ваш гуру groove.
Ми із ним пили віскі, спілкувалися, фоткались... А потім Віталік почав хаяти на форумі все і вся, що почув у мене. Вислів "пердящий бас"-це від нього. Це саме сталося і в 2014 році, трошки в іншій конфігурації.
Це Віталій має звичку приходити в іньши теми, викладати там фото своїх виробів, хвалити своє. Це все б було нічого, але постійно л"ється лайно на інших.
Ось так, і не треба казати мені про люб"язно запросили, а потім почалося.
Петро, Ви все розумієте.
Ну не грав "инфраніз" в системі, до якої у Вас "претензий нет". Там , взагалі нічого не грало.
В iPhone є программа AudoTools-Real Time Analyzer. Звісно, що вона - це не лабораторні заміри в камері, але приблизну АЧХ відображає.
Показала ця прога, що "инфраниз" є - 20-30 Гц за рівнем мінус 20 дБ.
Потім нічого, "ноль" аж до 90 Гц, далі різкий підйом до 200 і "полка" до 1200 Гц, після цього різке падіння на 10 дБ, далі плавний спад.
"Полка" за рівнем більш, ніж 20 дБ на частотах біля кілогерцА, хто розуміє - це ор, все кричить, що ми всі і почули.
Нас було четверо, айфонів було два.
На мою думку така подача пов"язана із тим, що підсилювач зовсім не керує басовими дінами, бо там, де грає піщалка картина вирівнюється.
(Отредактировал 05-04-2015 в 08:23 quadrokot.)
Вивчаю ноти.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Мощнй одотактник с лампой Алладина. - quadrokot - 05-04-2015 08:14
|
Пользователи просматривают эту тему: 15 Гость(ей)
|
|