Выбор АС для прослушивания метала
Автор Сообщение
accept1975 Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор АС для прослушивания метала / 20-04-2015 16:55
(20-04-2015 16:12)Aroq писал(а):  по поводу Ямах слышал что ярко играют - не будут ли бить по ушам?

не готов пока переходить к винилу тем более в минтовом состоянии на аналоговом тракте - надо искать компромисс между ценой и качеством
По вухам не б'ють. Підсилювач Ямаха саме для прослуховання металу. Сам слухаю метал, і у мене самого колонки такі як ви купили грають із підсилювачем Ямахи 2000, грають просто бомба. У мого знайомого такі ж самі колонки грають із підсилювачем Ямаха 1000 тільки метал, теж бомба. Я не є ділером Ямахи, і нічого не продаю із цього бренду. Одне не, яке Вам не підходить це те, що слухаю метал виключно на вінілі у мінтовому стані, рідше на оригінальних компактах. Звичайно грає ще акустика в кімнаті, де будуть стояти ці колонки. Якщо хочете, щоб грало купуйте Ямаху, подивіться інформацію на інших форумах про відгуки людей, що слухають метал із цим підсилювачем, і Вам стане все ясно.

Радіти життю треба тихо.
Найти все сообщения

Выразили согласие: Serpens

Сообщения в этой теме
RE: Выбор АС для прослушивания метала - accept1975 - 20-04-2015 16:55

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS