(02-01-2010 20:15)VladimirNB link писал(а):Голосовать пойду за Тигипко. Если он в первом туре опережает тигрюлю, тогда в стране еще может что то перемениться к лучшему.
...
1. Ясна річ що мені безмежно приємно, коли хтось голосує як і я за Тягнибока.
![Biggrin Biggrin](/images/Smileys/biggrin.gif)
2. Я поважаю вибір тих, хто голосує за "не підтримую жодного", бо це теж правильна позиція. (Окрім Тягнибока, достойних там більше нема
![Biggrin Biggrin](/images/Smileys/biggrin.gif)
)
3. Можу зрозуміти чому голосують за Гриценка. Попри всі мої антипатії, він схожий на "стєпенного чоловіка", і може й хотів би діяти не залежно ні від кого. "Олігархату" це не вигідно, тому його баблом не особливо підримують, а своєї партії в нього нема. А от наступний кандидат, якраз по цім параметрам те що треба.
4. Мені імпонує бажання щось змінити, тих які голосують за Тігіпко. Та комсюк-кучміст ідеально влаштовує "власників політикуму" оскільки є для них своїм парнєм. Плюс наявність політ-партії яка може завантажити в Верховну Зраду "своїх депутатів" (навіть, з новими іменами) на найближчих парламентських. Яка в біса різниця кланам, хто їх представлятиме у Раді: ТЮВ, ЯВФ, ЮВА, ЛВМ, СПМ, ЯАП... чи ТСЛ? До того ж, мені особисто, він видається найцинічнішим із числа всіх вище перерахованих. Продасть Неньку і бровою не поведе.
![Angry Angry](/images/Smileys/angry.gif)
5. Інший варіант вибору не розумію взагалі.