По волне моей памяти. Давид Тухманов
Автор Сообщение
misha-svch Не на форуме
Ветеран

RE: По волне моей памяти. Давид Тухманов / 23-11-2015 19:38
(23-11-2015 18:53)soundloverr писал(а):  но случайно напослушав её, лет 10 назад, я был поражон, качеством музыки и исполнения. О стихах вобще не говорю.

Ну и конечно песенка о Студенте, самая неудачная.
Абсолютно ідентичні почуття і у мене. Пісні однаково актуальні і сьогодні.
І про студента те ж саме думаю. Десь був надибав ремастеринг диску, деякі пісні, особливо початки звучать набагато яскравіше, об’ємніше. Але "студєнта" співає САМ Тухманов. Відчуття не для слабонєрвних)) Видалив поскоріше той реліз. Наскільки у нього класна музика і виконання, настільки жахливий вокал! Biggrin

Зате Good night і Сердце, сердце - просто шедеври! Хоч кожен раз альбом слухаю с початку, але з нетерпінням чекаю саме цих пісень!
Ніколи не думав, що я колись буду, як в дитинстві, по сто раз слухати одне й те ж, як колись "заїзджав" пластинки.

(23-11-2015 19:08)NEGRIY писал(а):  Воспоминания самые положительные . Видимо потом М.Жарр содрал китайскую песню. Biggrin
Я трохи не в курсі, про що Ви говорите, можете конкретно назвати, або дати посилання на те, що ви маєте на увазі?
Найти все сообщения

Выразили согласие: soundloverr

Сообщения в этой теме
RE: По волне моей памяти. Давид Тухманов - misha-svch - 23-11-2015 19:38

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS