Кабели и сетевой кондиционер от ДрiтКо
Автор Сообщение
Вадимыч Не на форуме
Ветеран

RE: Кабели и сетевой кондиционер от ДрiтКо / 14-01-2016 00:49
(03-01-2016 18:33)quadrokot писал(а):  CТАСу не відправляю, відправляю Максу. ...
Макс отримав, але ... три дні тому відбулася маленька конфіскація, тому що,
(11-09-2015 23:04)Вадимыч писал(а):  Я з задоволенням прийму, потім передам oleg2566.
Позавчора весь комплект, в скдаді згідно списку: "Зеленая Мк1 модифицированная", "Серая с полосой Мк2" і "Серая синее свечение Мк3", потрапив до мене.
Перше враження: весь комплект чудово виглядає і має закінчений товарний продукт! Happy0144

Вчора, всі три мережеві-кондиціонери чесно "грілися" і сьогодні приступив до прослуховування.

Зауважу, це не звіт останньої інстанції, це всього мої враження при прослуховуванні на моїй системі.

Матеріал:
1. Diana Krall - Quiet Nights (2009) How Can You Meand A Broken Heart;
2. 1973 - The Dark Side Of The Moon (2011 Remaster) Speak To Me;
3. Yello - The Race 2008.
Після встановлення кондиціонера-фільтра і повного засвічення світлодіода, "Зеленая Мк1 модифицированная".
Почалось прослуховування-порівняння. Суттєво зменшилась деталізація, самі "низькорівневі" сигнали були "обрізані", сигнали трохи більшого рівня стали більш виявленими. Таке враження, що в систему був встановлений "дискретний" фільтр. (від 0 до 0,5В (рівень нуля) або від 2,5 до 5В (рівень одиниці).
Асіціотивно: ви споглядали на екрані HD, а вам перемикнули на режим VGA. Бас став "підрізаний", КИЗ звузився (прошу не плутати з локалізацією).

Подібне відбулось з моделями, "Серая с полосой Мк2" і "Серая синее свечение Мк3", але в менш вираженому вигляді.

На моїй системі, кондиціонер-фільтр свої можливості не проявив.
Дякую за увагу.
(Отредактировал 17-01-2016 в 14:35 Вадимыч.)

Думай головой, слушай ушами!
Найти все сообщения

Выразили согласие: etlik , Karp

Сообщения в этой теме
RE: Кабели и сетевой кондиционер от ДрiтКо - Вадимыч - 14-01-2016 00:49

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS