Существуют ли ресиверы с регулировкой мощности колонок?
Автор Сообщение
antigore Не на форуме
Ветеран

RE: Существуют ли ресиверы с регулировкой мощности колонок? / 17-04-2016 01:04
(16-04-2016 23:08)RoMiLiUs писал(а):  Якщо йти вашою логікою, то можна просто стерео слухати на 1 АС, просто зробити даун-мікс в 1 канал і дєлов-то.

Якщо хочете ДК - то центр обовязковий. І враження від перегляду зовсім інші. І хто вам сказав що центральна АС - це моноканал? Хватить писати і радити нісенітницю. Якщо вам подобається слухати даунмікси 5.1(7.1) в стерео і запевняти себе що "і так сойдьот", то будь-ласка.
Мова йде якщо центр розкинути на фронти ресівером,тоді він піде як моноканал і полюбому ви його будете чути по центру, а я хочу доказати якщо в мене акустика з нижнім басом від 18 гц то мені і саба нафіг непотрібно і маючи такі фронти які тащать на собі моє дк і тилові колонки, в фільмах мені більше нічого непотрібно і купивши центр і саб який би рівнявся до моєї акустики треба кинути ще 1 -2 к басків і полюбому майже нічого не змінить.
(Отредактировал 17-04-2016 в 01:04 antigore.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Существуют ли ресиверы с регулировкой мощности колонок? - antigore - 17-04-2016 01:04

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS