Выбираю HI-End FM ресивер 70-80х
Автор Сообщение
misha-svch Не на форуме
Ветеран

RE: Выбираю HI-End FM ресивер 70-80х / 24-04-2016 12:35
Уявляю, яка там черга була! Сам був, десь року 87-го на американській інформаційній виставці. Кілька годин треба було постояти, щоб побувати в майбутньому - невеличкі касетні відеокамери, комп’ютери, зчитувачі коду товару, і язикатий американець-емігрант, який договирився, що йому не подобається президент Рейган. Наші з жахом на нього подивилися - зараз його мабуть арештують! Він здивовано подивився на нас і голосно об’явив - "Мне не нравится президент Рейган!" Biggrin В кінці давали пакет, журнал і значок. З тим пакетом довго всі ходили і хизувалися)), а значок недавно і мій синуля гордо носив.
[Изображение: Informatika_v_us.jpeg]
А по поводу аудіотехніки в ті роки, я виріс в селищі біля Білої Церкви, багато хто захоплювався музикою, але не можу згадати, щоб у когось було хоча б щось імпортне. В кращому випадку - найкраще з совка. Ті апарати, що у мене зараз тих років - з області фантастики.
І далі неспішно шукаю хороший ресівер зі стрілками, в алюмінії і жовтою підсвіткою. Як і раніше в БЦ слухати особо і нема чого, проте Грєбєнь якось правильно підмітив, що музика з ефіру в приймачі якась інша, ніж та, що скачана з інтернету чи куплена на диску. Вона ненече б обростає якимось приємним шармом.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Выбираю HI-End FM ресивер 70-80х - misha-svch - 24-04-2016 12:35

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS