Проблема с компом.
Автор Сообщение
Alex Under Не на форуме
Пользователь
*

Откуда: Ukraine
Сообщений: 0
Репутация: 1
RE: Проблема с компом. / 09-01-2017 20:30
Добрий вечір!
Мені Ваші симптоми знайомі, я також довго шукав причину, а виявилося от що...
У мене особисто була проблема із роз'ємом SATA, по-перше сам пластик вигнувся і не було нормального контакту, по-друге самі контакти окислилися.
Тож, перш ніж нести до майстрів Ваш комп, почистіть ластиком контакти, на жорсткому диску та приводі.Так, якщо навіть причина на dvd-rom'і такі симптоми також можуть бути, перевірено особисто.
А по-друге - придбайте ось такий адаптер та спробуйте покористуватись деякий час, щоб остаточно виключити проблему з контактами.Беріть одразу на жорсткий та привід!
   
Але, наголошую, користуватися ним впродовж тривалого часу не раджу, тому що контакти зі сторони стандартного роз'єму також швидко окислюються і на них з'являється сіро-чорний наліт.
Особисто я просто викинув на хрін рідний пластик з блоку живлення і замінив пластиком з щойно придбаного адаптера, навіть паяти нічого не треба, головне не переплутати місцями контакти.Wink
Тож шукайте зразу щоб SATA'шний роз'єм був розбірний!
       
(08-01-2017 10:37)topcon писал(а):  Лечилось это повторным выключением- включением.
А це, вибачте, цілковита дурість, такими діями Ви тільки наробите шкоди жорсткому диску, можуть з'явитися биті сектори, якщо вже не з'явились...Тож коли встановите адаптер, перевірте диск на биті сектори в першу чергу!
Найти все сообщения
 
Цитировать


Сообщения в этой теме
RE: Проблема с компом. - Alex Under - 09-01-2017 20:30

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS