Сделал оригинальное устройство для АС, не знаю, как назвать
|
Автор |
Сообщение |
baheba
Учу Правила
|
RE: Сделал оригинальное устройство для АС, не знаю, как назвать / 26-06-2017 10:36
(25-06-2017 16:18)wow_w писал(а): Сергос, ну ви же звичайний пустодзвон, просто вішаєте людям лапшу на вуха! Про який кримінальний кодекс ви говорите, немає вже давно статі про наклеп. Ваш ймовірний позов був би цивільним і саме Вам треба було доказувати, що Вам підірвали ділову репутацію, щоправда схоже із відгуків у Вас її просто немає. З іншої сторони Ви чудово знаєте, що і на Вас ніхто не подасть до суду за шахрайство, так як ви подаєте свої творіння дійсно як якісь магічні вироби.
Це так був погляд чисто з юридичної точки зору на даний спір) Судячи по духу вашого повiдомлення ви маете вiдношення до украiнського суду?
А тепер уявiмо такий варiант-суд таки стався i шоб розборонити сергоса i тойо суд викликав вас експертом,бож хто там розумiеться на "магiчних виробах" в аудiо окрiм форумцiв подiбних форумiв.Суддя вас питае-скажiт,прошу пана,шановний експерте,то ця скринька вiдрiзняеться чимось по своiм магiчним впливам од розетки,або штепселя,а ви такий-ну...ну...ну...вiдрiзняеться ж звичайно,бо тож розетка,а в скринцi невiдомо що,-a шо там може бути,питае суддя,вибухiвка,боже борони?
-та нi,говорите ви ну i т.д. i т.п.
Отже-справа таки не в украiнських судах як таких,а в головах.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Сделал оригинальное устройство для АС, не знаю, как назвать - baheba - 26-06-2017 10:36
|
Пользователи просматривают эту тему: 13 Гость(ей)
|
|