Сделал оригинальное устройство для АС, не знаю, как назвать
Автор Сообщение
baheba Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Файне село Ялта
Сообщений: 4 000
Репутация: 202
RE: Сделал оригинальное устройство для АС, не знаю, как назвать / 26-06-2017 13:14
(26-06-2017 11:45)wow_w писал(а):  представлений виріб він буде досліджений і буде чітко розписано, матеріал з якого виготовлено корпус, товщина проводів які використані, та матеріал з якого вироблені, роз'єми і т.д. (досліджуються всі питання, які цікавлять сторони спору, тут все залежить виключно від сторін, а точніше наскільки добре спрацюють адвокати)
Щодо моєї думки, як не експерта, то це звичайний перехідник для зручності підключення кабелю, відповідно і вимоги до нього мають бути як до такого типу пристроїв!
Бачите,сторiн цiкавлять питання саме "магiчного впливу",власне i спiр iз-за цього,тому -кому потрiбен матерiал(дерево),наприклад, з котрого вигот. вирiб.
Якщо на вашу думку це звичайний перехiдник,то чим вiн вiдрiзняеться вiд iншого перехiдника- конектора з його, знову таки, "магiчним впливом",ви ж напевно в курсi про "хорошi" i "поганi" конектори-перехiдники?
Дивуе iнше,що навiть ви,той хто розумiеться у справах судовиробництва а заодне е учасником форуму i в курсi тутешнiх "вiянь",чомусь ставитесь до таких речей вибiрково-цей хороший,а от цей поганий,коли навить бабi Парасцi зрозумiло,що той i той е перехiдники i приблизно одинаково дiють на змiну забарвлення звуку.
Коли вже починати гнобити продавцiв перехiдникiв,за iх якостями як "магiчних",то починайте с теми продажу,там iх як грибiв пiсля дощу .
Найти все сообщения
 
 Выразили согласие: sergos


Сообщения в этой теме
RE: Сделал оригинальное устройство для АС, не знаю, как назвать - baheba - 26-06-2017 13:14

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 17 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS