GENESIS-Это наше ВСЁ))
Автор Сообщение
Atass Не на форуме
Ветеран

RE: GENESIS-Это наше ВСЁ)) / 17-07-2017 11:21
Так і є. Магія приблизно то слово. В музиці першого альбому якась особлива енергетика..магія. Коли я випадково придбав From Genesis to Revelation просто в нульовому стані попався, я його слухав з відчуттям якогось дивнного сорту. Музика на вигляд проста, але заворожує. Мій дуже хороший друг, він був старше за мене років на 5ть, і він мене навчив слухати прог, почав з ПФ якого він мав колекцію на пластах. Так от я йому зробив подібний жест в вигляді групи GENESIS, він з їх тв-тю тоді не пересікався так сталося. Коли він взяв в мене і прослухав 1й, брав всього на пару днів, потім ще трішки, потім прибіг до мене і чуть не молив "малий...я ще його потримаю послухаю, це моя настільна пластинка" чувак завис на ній на декілька місяцівBiggrin Вся суть тут в енергетиці. Я от давно не слухав перший GENESIS, а прочитав пост про цю компіляцію, знайшов в інеті цю збірку...включив..і блін...завис)) Один трек, 2й, 3й...магія.Happy0144 Сам маю 1й на вінілі.
(Отредактировал 17-07-2017 в 11:22 Atass.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: doom , Артишок , Relayer , vitalijnec , Uliah , bobbox

Сообщения в этой теме
RE: GENESIS-Это наше ВСЁ)) - Atass - 17-07-2017 11:21

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 38 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS