Акустические панели SkyLine 3D, акустические кленовые плиты Doom Audio lab.
Автор Сообщение
Sound-YP Не на форуме
Ветеран

RE: SkyLine 3D, акустические кленовые плиты и подставки под наушники Doom Audio lab. / 25-07-2017 22:57
Нещодавно побував в Одесі Улыбка
Та послухав дві системи, які я добре знав раніше.
Це системи Кості doom та Сергія FiLiN.
Відмінність від попередньтого разу полягала у тому, що в КДП з'явилися SkyLine, а в самих системах змін не відбулося.
Безумовно я очикував, що почую певні зміни..., но що б вони були настількі суттєвими, то аж ніяк собі такого не уявляв ShockedHappy0144
Скажу честно, мене навіть більше здивувала не система Кості, яка і до цього вражала своєю монументальністю, в чому нема нічого дивного. Бо стількі зусиль та витрат, які вклав в неї Костя, ні в які порівняння не йшли з системою Сергія, який доволі скромно ставився до цієї справи Wink
А тут раз..., і система з разряду олімпійців, де дівіз "головне участь, а не перемога" - подає заявку у профікі Happy0144Happy0065
Так що панове, не витрачайте зайви кошти на железяки, зверніть увагу на свої КДП, в яких мають обов'язково! оселитися SkyLine!!! Love0030Happy0158

(Отредактировал 26-07-2017 в 00:08 Sound-YP.)

Знание-сила! Но какой прок от знания вещей, если эти вещи бесполезны?
Найти все сообщения

Выразили согласие: Odessit67 , Тибетский Ламер , doom , t.800 , VladimirNB , FiLiN , quadrokot , yusah , Andrey-1973 , Ейск , moroz.av2010

Сообщения в этой теме
RE: SkyLine 3D, акустические кленовые плиты и подставки под наушники Doom Audio lab. - Sound-YP - 25-07-2017 22:57

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS