HDMI кабель
|
Автор |
Сообщение |
owlman
in cassette veritas
|
Re: HDMI кабель / 07-05-2010 23:42
(06-05-2010 21:08)toyo link писал(а):[quote author=owlman link=topic=19349.msg416378#msg416378 date=1273167078]
Це іще один убивчий аргумент (втім, у \"віруючого\" на цей випадок є десяток псевдотеорій та сотні психологічних прийомів, як змістити тему розмови у площину \"знайдіть стільки бабла, як я на техніку витратив, потім будемо розмовляти\"). Да в случае с HDMI я могу потягаться по баблу на аппаратуру. Потрачено то же прилично. И есть на чём кабеля оценить.
[/quote]
А мені вистачило якісного переходу на HD, Full HD. За умови прийнятності використання медіа-ПК та доступності матеріалу - перехід на таке відео - дуже демократична розкіш.
Качати BD remux чи навіть rip некошерно, але дешево та сердито.
DVD в такому розкладі залишається далеко позаду: порівнював картинку - в одному випадку видно волосся, а в другому навіть волосини роздивитись можна.
(Отредактировал 07-05-2010 в 23:51 owlman.)
Настоящим объявляю, что все мои персональные данные, иллюстрации, рисунки, комиксы, картинки, фотографии, видео и так далее являются объектами моего авторского права (согласно Бернской Конвенции).
Для коммерческого использования всех вышеупомянутых объектов авторского права в каждом конкретном случае необходимо мое письменное разрешение.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: HDMI кабель - owlman - 07-05-2010 23:42
|
Пользователи просматривают эту тему: 8 Гость(ей)
|
|