прошу поделиться сборкой tiny mpd
Автор Сообщение
Euromaster Не на форуме
Учу Правила

RE: прошу поделиться сборкой tiny mpd / 20-02-2018 20:00
(20-02-2018 09:36)vl27 писал(а):  тобто, Ви важаєте що всі операційні системи звучать однаково ?
За блок живленя, тут і сказати нічогоMad0228
А Ви самі перевіряли вихідний сигнал карти з різними блоками живлення, щоб так посміюватись над іншими ?
Я не вважаю, я впевнений... Якщо прога напряму працює з драйверами і закидує дані напряму в потік (з яким працює карта), то нічого там не може змінитись. Ми ж говоримо про цифру, а не аналогові сигнали. Це те ж саме, що доводити що при копіюванні файла з диску на диск там втратяться якісь біти, чи те ж саме що доводити що WAV файли з різних CD/DVD ROM-мів (з одного і того ж CD, при виставленні правильного Offset привода) будуть чимось відрязнятись.
Можливо ці "супер звукові ОС", щось змінюють при роботі з потоком, але в ідеалі софт не повинен нічого змінювати... Отримав певний набір бітів - відпривив, куди треба, на виході з карти той самий набір, все дуже просто

(20-02-2018 10:50)Kir9790 писал(а):  Да ничего он не проверял. Если бы поставил вместо винды с Асио какую-то нормальную линуксовскую сборку и послушал, то вопрос бы ставил иначе: -А почему и откуда берётся такая разница в звуке? Вот тогда можно было бы поговорить.
Если б Вы были программистом, тогда можно было бы поговорить... При большом желании можно и под винду написать прогу которая будет работать напрямую с драйвером карты, хотя думаю таких и так хватает.
(Отредактировал 20-02-2018 в 20:07 Euromaster.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Dr.Faust

Сообщения в этой теме
RE: прошу поделиться сборкой tiny mpd - Euromaster - 20-02-2018 20:00

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS