(20-02-2018 22:41)vl27 писал(а): А яка "тачка" у Вас зараз ?
І було б добре і систему описати
Я так дивлюсь програмісти дуже цікавий народ
Тачку давно брав...
Проц Intel Core Quad Q6600, материнка, якийсь Gigabyte (влом розкручувати, щоб глянути точно модель), відео ATI Radeon HD 3850 (втинута в PCI-E слот). Монітор Dell U2410, бо може він теж впливає на звук 3 вінта: для ОС SSD 256 Gb Plextor, Toshiba 1 TB + WDC 2 TB (серверний) суто для WAV файлів. Блок живлення, якийсь 600 ватник, хоча я міняв штуки 3, за останні 2 роки... і різниці в звуці не чув ))))
Інтегрована саунд карта Disabled в BIOS, RME втикнута в PCI слот... В її цифрові оптичні вхід/вихід втикнуті оптичні кабелі, довжиною 50 см кожен (Oehlbach XXL Series 80), з карти вони йдут у DAT Player "Sony 77es". Хоча у мене є ще Sony PCM 2600, Sony R-300, Sony 59es і різниці у цифрових WAV файлах (з усіх в варіанті: плеер грає, віддає цифру, карта приймає через цифровий вхід, і кул едіт просто "пише" цифровий сигнал у WAV) я не бачив (різниця тільки у ЦАП і АЦП між ними, але то вже аналоговий звук і там кількість драг металів рішає).
Далі вже з аналогового вихода DAT playera (перетворений з цифрового в аналоговий) сигнал йде на усілок "Revox A78" (маю ще Revox B750 MKII) - по метрових кабелях Neotech NEI-3004 RCA.
Ну і з усілка, на колонки Revox BR530 (акустичні кабеля Oehlbach Reference 1017)
OC - windows 7, 32 bit.
Слухаю тільки формат WAV (через WinAmp), скрін настройки видачі звука в прикріпленому файлі.
(20-02-2018 22:50)Kir9790 писал(а): Не разумнее было бы докинуть сотню-другую баксов на апгрейд своей ЗК за 90 долл. б.у. (на ОЛХ продают нынче)?
Но видимо всё-таки "програмісти дуже цікавий народ". Может и во влияние ЗК на вывод цифры не верят? Я бы не удивился
Мне порекомендовали эту карту давно (ее ретейл на момент выхода был около 600 баксов)... Я ее купил, сравнил лично записанные вейв файл с студийными (включая спектральный анализ), и поняв что разницы нет, решил оставить. А именно для ДАТ и перегонки цифры я ее брал.
Цифра есть цифра и набор ноликов и единичек врядли будет изменен ))) Но, я люблю эксперемнтировать и мог бы прикупить чето другое, если бы знал что (и конечно же не китайские товары). Но если вейв файл записанный с ДАТ плеера будет таким же, то смыла не вижу ))) Напрмимер, от модели DVD-ROM на комне, результатный WAV файл с сиди не меняется - доказано и проверено, это ж цифра )))