Judas Priest
|
Автор |
Сообщение |
Alexzender
Ветеран
|
RE: Judas Priest / 12-03-2018 21:56
(12-03-2018 17:45)Atass писал(а): ...це образ життя, це їх modus vivendi. Це життя буквально на сцені. ..., але це їх творчість... їх і нікого іншого. Вони творці. А это моя оценка их творчества, как слушателя.
(12-03-2018 17:45)Atass писал(а): ...так може россуждати людина яка ніколи не розуміла процес створення музики так би мовити з самої кухні групи. ... ну...це повна нісенітниця, пардоньте). Це брутальне нерозуміння єства артиста чи музиканта. Це нерозуміння того елементарного факту, що великий музикант ,...
Кажу це бо маю право. я теж великий кусень свого життя "хлєбнул" рок-сцени. Знаю це не з чужих слів. ...
Вы смотрите на это со своей "колокольни", а я со своей колокольни невежественного плебея, не музыканта.
Они получают удовольствие от своего творчества? Да на здоровье, но меня это уже не цепляет - слишком формально.
(12-03-2018 17:45)Atass писал(а): ... Роб був би не Роб Халфорд. якби не використовував свій коронний фальцет і скрімінг, за який ми його і любимо. Само собою що старпер вже не юнак і сила голоса вже не та, але скрімінг був і залишиться його до самого фініша, хіба цього не вистачає) Багаторазово усіма розкритикований голос Роба звучить, по-моєму, відмінно, особливо для його поважних рочків. Звичайно не класика, але суперово як на мене. Коронный фальцет и скриминг остались в прошлом, и суперового (превосходного) в них уже ничего нет, увы.
(12-03-2018 17:45)Atass писал(а): а мені більше імпонує думка що тут в них спроба піти шляхом "Painkiller", і це прикольно). Хоча, гітарних соляків більше б кашу не спортило. Вот только не говорите, что поставите Силу Огня рядом с Болеутолителем - альбомом, который на десятилетия стал эталоном жанра.
P.S. Касательно вокала. Всеми забытая On The Run даст форы последним четырем альбомам плюс Turbo.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Пользователи просматривают эту тему: 10 Гость(ей)
|
|