Виктор Цой
|
Автор |
Сообщение |
4ward
Ветеран
|
RE: Виктор Цой / 16-07-2018 00:44
(15-07-2018 21:23)Don Cornelius писал(а): О чем именно думал автор этих строк при их написании - я могу только догадываться. Но это обычные стишки уровня школьного литературного кружка. Очевидно, про некий протест против социума или против совкового строя.
отже, смисл вам не зрозумілий. Ви тому пишете: "Тексты звучат по меньшей мере наивно. Мне стыдно, что я такое слушал. (с)" Ви змогли помітити типове відображення лише зовнішніх сторін происходящего /спостережуваних подій. Порівняння утруднені і неповні; узагальнення часто виконується не по істотним ознаками і нерідко хибно (хибно тут: про некий протест против социума). І ви здогадуєтесь, бо пишете або/або.
Я згадую, як в ютубі люди ролики коментують. Деколи вражає, коли людина пише: "О Боже!" і після цього видає такий брєд.. До слова, чисто для заг розвитку: при олігофренії в стадії дебільності - олігофрен заперечує все, чого він не розуміє - мол, то все непотрібне і пусте. Мислення у нього, при цьому, якраз конкретно-описове лиш. Це я не про вас (не ставлю вам діагноз).
(Отредактировал 16-07-2018 в 00:45 4ward.)
Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Виктор Цой - 4ward - 16-07-2018 00:44
|
Пользователи просматривают эту тему: 12 Гость(ей)
|
|