Mazur
Ветеран
|
RE: soon... / 19-07-2018 19:22
Шкода,що зафлудили існуючу тему автора, а не створили нову
Раніше заходив і бачив конструктив по стійках автора, а тепер- лише купу постів про якісь мутні прослуховування( а в артшопа тема чиста )
Людина, яка не знає всієї ситуації, може просто щось не те подумати про ТС, при тому що він, мабуть, єдиний хто не старався якось сфальсифікувати результати прослуховування
Мав досвід короткого спілкування з iovchev vova і можу сказати, що це приклад для DIY- виробників
Ніякої води- я спитав ціну і конструктивні особливості, почув чітку відповідь і пропозицію зразу вислати стійку на прослуховування
Це при тому, що я уточнив, що поки маю більш важливі потреби і купувати найближчим часом не буду
Володимир дійсно ентузіаст своєї справи і дуже впевнений в своїх виробах
Приємно коли пропонують зразу вислати на прослуховування свій товар(ще й без застави) , а не пишуть творів про чудеса які цей товар робить і що за ним стоїть така черга, що на прослуховування навіть не висилають- і так всі знають
Для порівняння, недавно спитав майстра про ціну на його товар і його позиціонуванння, на що почув відповідь «високе» і був відправлений в магазин який реалізує його вироби(навіть без можливості прослуховування)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: soon... - Mazur - 19-07-2018 19:22
|
Пользователи просматривают эту тему: 30 Гость(ей)
|
|