Замена ресивера на усилитель
Автор Сообщение
stanley60 Не на форуме
Ветеран

RE: Замена ресивера на усилитель / 11-08-2018 22:27
Кілька років тому вмер мій CD програвач, я віддав його в ремонт своєму товаришу, а сам задумався над переходом на "звук з компа". Після ретельного вивчення теми в інтернеті я зрозумів, що це потребує додаткових немалих капіталовкладень, тому навіть не став заморочуватися спробами, а за цей час товариш просто поміняв елементарний пасик, і я просто ще докупив занедорого (підвернувся) до наявного вже тоді Denon DCD 2700 в пару робочу конячку Denon DCD 1520, ламповий буфер до підсилювача, і маю це все "комп"ютерне звучання" десь, як кажуть у нас.
Правда, у мене вже на той час була колекція CD, а зараз і самописки з нету пишу і слухаю (ну, правда, тут доводиться ретельно вишукувати і вислуховувати, бо варіантів одного і того ж альбома є деколи безліч, але це вже дрібниці).
А недавно я обзавівся ламповичком для навушників, на черзі за кілька днів класні навушники, а через місяць-півтора лампові моноблоки (уже в роботі). Головне -- абсолютно не заморочуюся комп"ютерним чи мультимедійним джерелом, а тихенько розвиваю засоби в обраному мною ж напрямку.

Так що моя порада -- до порад можна і деколи навіть треба прислухатися, але рішення маєте прийняти Ви, і ніхто, крім Вас... Улыбка
(Отредактировал 11-08-2018 в 22:30 stanley60.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Замена ресивера на усилитель - stanley60 - 11-08-2018 22:27

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS