Сабвуфер в размере Hi-Fi блока
Автор Сообщение
TarasVIP Не на форуме
Ветеран

RE: Сабвуфер в размере Hi-Fi блока / 14-09-2018 13:48
[i][i]Якщо є полочники, які фізично грають від 80 Гц, а треба підкріпити окремими пасивними НЧ секціями, то які є виходи, щоб вказати полка, щоб вони не напрягались і не кричали нижче 80 Гц? Чи в такому виході лише активний саб і обрізка фільтром?[/i][/i]

Ну якщо пасивним НЧ підкріпити, то це гадаю буде вже 3-х полосна АС зі своїм пасивним фільтром.

Мені досі важко відповісти достеменно як воно краще, чи різати АС чи лишити в вільній смузі, навіть в моїх умовах. Наразі фільтр на 80Hz на сателіти вимкнутий, за для експерименту, АС грає в повну смугу, але ФІ заткнув поролоном (імітуючи варіо вент). Вийшов, я так гадаю, плавний спад починаючи десь з 80-100Гц й вниз... НЧ секцію перенастроїв під цей варіант. Але остаточні вимірювання й розрахунки, а тим більш висновки, попереду! Чекаю на готовність нового ЦАПа й допомоги друзів з замірами! Якщо й це не поставить крапку в розрахунках, спробую активний фільтр...

"Сквозь ноты и рифму я мысли свои донесу" ©
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Сабвуфер в размере Hi-Fi блока - TarasVIP - 14-09-2018 13:48

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS