Сетевой фильтр-дистрибьютор HARMONIK SCALE
Автор Сообщение
Euromaster Не на форуме
Учу Правила

RE: Сетевой фильтр-дистрибьютор HARMONIK SCALE / 25-09-2018 19:33
(25-09-2018 18:29)The писал(а):  Анатолій, це правильний опис у Вас Вашої системи?
акустика: Revox BR530 за 500 уо + УСЬ Revox B750 MKII теж за 500 уо, а кабель, SAEC AC-7000 UP-OCC Cryo Gold за 360 уо?

Якщо так, то я не розумію Вашої логіки в побудові системи... Чи можливо це тимчасові компоненти?
Все правильно )))) Кабеля наразі дорожчі самих компонентів. Якщо ще додати акустичний , міжблочник за декілька сотень + 4 метра Cuprum Power 5G25 який йде від основної розетки до фільтра Harmonic Scale Улыбка
Самі компоненти вінтажні і на перший погляд недорогі, але якщо врахувати їх ціну на момент випуску, то коштували вони дуже і дуже, той же Fostex D15 на момент випуску в 1997-му коштував від 3000 у.о. Трохи вклавши в профілактику, заміну конденсаторів, входів/виходів, проводки усілка + давши непогане живлення все це діло досить непогано заграло (і можливо краще багатьох нинішніх брендів Made In China).
Звичайно, що я на місці стояти не буду і буду шукати, але як не крути, живлення це номер один і навіть взявши якийсь усілок на прослушку, я його зможу "почути"...
Зараз хочу погратися з фільтрами (порівняти і т.д.), далі ЦАП ну і т.д. Просто тепер буду купувати тільки після порівнянь, а не в сліпу як було раніше, і звичайно вартість компонентів зросте )))
(Отредактировал 25-09-2018 в 20:56 #1.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: cosmos

Сообщения в этой теме
RE: Сетевой фильтр-дистрибьютор HARMONIK SCALE - Euromaster - 25-09-2018 19:33

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 41 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS