Выбор хорошего понижающего транса на 120V (60 Hz)
|
Автор |
Сообщение |
alex23
Ветеран

|
RE: Выбор хорошего понижающего транса на 120V / 03-10-2018 21:28
(03-10-2018 18:46)The писал(а): Ніхто не заважає! Коли не можливо перевести рідний транс на 220 В, то й замовляю. І еврика!, в 100% випадків апарат грав значно краще! Але є "але" завжди замовлявся транс потужніший, ніж рідний. Прибуток? Купите в мене? Американських є кілька штук на 110 В. Продам дешево!
П.С. Ви мали можливість порівняти напряму транси виробництва Торнадо та, наприклад, того ж Олександра з Вінниці? Тарасе, я ж тобі вже колись розповідав......Ти ж все рівно не слухаєш. Слухав я апарати на торнадо по спецзамовленню, немає там звуку. Звідки йому там бути, яке там залізо, який дріт, з цього потрібно починати. Ніколи торнадо не досягне тої якості, яке було. бо немає на чому. Казки розповідають, шукачи роботи. Я ім не заважаю будь ласка, але ж локшину не потрібно вішати. Мені порівнювати нема що, а тобі є. Для цього приєднай техніку на 100 - 110 в через гарний ІТ, послухай, а потім постав смішний торнадо на 220, порівняй. Впевнений що собі ти б перероблений не залишив, продати звичайно комусь можна.
А що стосується 60 гц техніки то взагалі не купуй і нікому не пропонуй. Тобі тут вірно Сашко сказав, допоможе тільки регенератор.
Олександр, Кривий Рiг.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Выбор хорошего понижающего транса на 120V - alex23 - 03-10-2018 21:28
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|