Выбор хорошего понижающего транса на 120V (60 Hz)
|
Автор |
Сообщение |
The
Ветеран
|
RE: Выбор хорошего понижающего транса на 120V / 03-10-2018 21:40
(03-10-2018 21:28)alex23 писал(а): Тарасе, я ж тобі вже колись розповідав......Ти ж все рівно не слухаєш. Слухав я апарати на торнадо по спецзамовленню, немає там звуку. Звідки йому там бути, яке там залізо, який дріт, з цього потрібно починати. Ніколи торнадо не досягне тої якості, яке було. бо немає на чому. Казки розповідають, шукачи роботи. Я ім не заважаю будь ласка, але ж локшину не потрібно вішати. Мені порівнювати нема що, а тобі є. Для цього приєднай техніку на 100 - 110 в через гарний ІТ, послухай, а потім постав смішний торнадо на 220, порівняй. Впевнений що собі ти б перероблений не залишив, продати звичайно комусь можна.
А що стосується 60 гц техніки то взагалі не купуй і нікому не пропонуй. Тобі тут вірно Сашко сказав, допоможе тільки регенератор.
То що розповідь була, то факт. Але те, що чув у себе дещо суперечить їй. Я б не впирався так і взагалі б мовчав, якби не було прямого порівняння рідного трансу того ж Адком 555 і того ж апарата, але із ТОРнадовським трансформатором з більшою потужністю. І я слухав такий усь пів року, поки не придбав 5500. І з ним повторилась та ж історія.
Я впевнений, що на японському залізі транс буде якісніший (його я не чув), але тоді назвіть заводські моделі з такими трансами. Та й вартість виготовлення 3/4 від уся мене не влаштовує.
А ТОРнадовські зроблені дуже навіть якісно (я навіть боявся спочатку після нашої розмови, але дарма) і як я згадував, що вона кращі стокових трансів в заводських апаратах приблизною вартістю до 1500 уо.
І ще питання до Вас:
чи слухали Ви ці апарати на торнадовських трансах до переробки з рідним трансом і якісним японським понижаючим?
(Отредактировал 04-10-2018 в 09:26 The.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Выбор хорошего понижающего транса на 120V - The - 03-10-2018 21:40
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|