Вещи СССР знакомые всем. Никакой политики. Прикольно вспомнить...
Автор Сообщение
stanley60 Не на форуме
Ветеран

RE: Вещи СССР знакомые всем. Никакой политики. Прикольно вспомнить... / 25-01-2019 11:56
WoWan,
не треба домислювати за мене те, чого я не писав.
Допишу для окремих учасників, щоб не вигадували за мене!

Кожному потрібна зарядка (але не та пародія на неї, про яку я писав!!!).
Спортивні секції потрібні, і мої діти займалися і спортивною гімнастикою, і т.д.
І гуртки потрібні!!! (Завдяки якоюсь мірою і гурткам мої діти тепер мають нормальну роботу, а ми з дружиною мали спокій, бо діти не праздношаталися по вулицях, а розвивалися).
Не знаю, що таке ЮДМ і чим воно корисне, я був ЮДП (юний друг пожежників -- раз на рік ходили на міжшкільні змагання. В чому була суть того ЮДП -- поняття не маю!)
Піонерів, "Зірницю" і багато-багато іншого совок успішно скомуніздив у скаутів. Зараз у нас цей рух теж присутній. Це "Пласт". Організація об"єднує на ДОБРОВІЛЬНИХ засадах!
І на пластових зборах дітей навчають такому, що може бути потрібно у реальному житті, а не бігати по лісу з іграшковими автоматами: вибрати місце для палатки, захистити від вітру/граду, добути їжу і воду в лісі, та й взагалі виживанню у складних умовах.
І ще раз прошу: не придумуйте за мене те, чого я не писав.
(Отредактировал 25-01-2019 в 12:08 stanley60.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: VideoKot , niko

Сообщения в этой теме
RE: Вещи СССР знакомые всем. Никакой политики. Прикольно вспомнить... - stanley60 - 25-01-2019 11:56

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 22 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS