Кто то нашел свой звук или это не закончится ни когда
|
Автор |
Сообщение |
_Violator_
Ветеран
|
RE: Кто то нашел свой звук или это не закончится ни когда / 13-07-2019 22:21
По-перше треба чітко розуміти про кого йде мова, про удіфіла чи про меломана.
Якщо про меломана, то тут достатньо просто гарної високоякісної системи і можна ставити крапку. Як на мене, то можна вкластися у 2-3 тисячі у.о. (транспорт, підсильвач, АС, кабло). А всі ці нескінченні зібрання басу та розширення сцени з кожним новим кабелем або підстілкою під стійку - це не для пересічного. Релігія - це святе, тому не буду чипати почуттів віруючих, але навіть якщо якісь зміни і чути після певного порогу, то ті 0,0000..% не вартують зусиль, грошей, а головне часу (ресурс, що не відновлюється, який можна витратит, як мінім=ум на прослуховування музики, а не розетки з штепселем). Як на мене, то робота з КДП дасть відчутнійший приріст.
Якщо мова про удіфіла, то тут повністю підтримую деяких дописувачів, що головним обмежуючим фактором є гроші. Все інше - брехня, бо нема меж досконалості і поки все не випробуєшь, не зможеш чітко сказати: "я дістався вершини!", бо хто зна, може ота сама непридбана кабелюка, або ніжка від тумбочки так розширить бас і збере сцену, що... Зауважте, що навіть не купляючи дорогих компонентів а лише на перебирання копійчаного непотребу зі світових смітників таки потрібні чималі гроші, бо продати потім мотлох майже нереально, а купляти нове хочеться.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Кто то нашел свой звук или это не закончится ни когда - _Violator_ - 13-07-2019 22:21
|
Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)
|
|