(14-11-2019 11:40)Mako писал(а): Да это легко проверить. Выложи на всеобщее обозрение аппараты класса HiEnd сделанные украинскими мастерами в Украине.В ветке "транзисторные усилители" даже обычные аппараты не могут показать. Дрова под колонки одесской пилорамы в качестве хайэнда не катят.
И если уж пытаешься писать на украинском языке, делай это как положено, а не суржиком. Помилок занадто багато, особливо вбило "Постоянній читатель" замість "постійний читач".
Там я хотів донести до вас зрозумілою мовою, а розкладку не перемкнув, тому замість "ы" було "і".
А хто буде судити HiEnd це чи ні? Я сюди прикріплюю фото підсилювача, аналогів якому немає у світі. Це однотактний підсилювач на 36 Вт з вихідними лампами Г811 і 6С33С. Вихідна потужність складається приблизно порівну з них (трохи більше від 811). Таким чином збирається звук за своїм смаком. Це HiEnd чи ні? Судді хто?
А реакція у відвідувачів виставки була така, що кращого і бажати не треба.
(14-11-2019 11:53)radist08 писал(а): Могу, конечно ошибаться.
Но, насколько я знаю, лично и через знакомых и друзей - у нас в стране есть не больше десятка мастеров и фирмочек (на считая Парка) которые могут что нибудь показать на должном уровне.
(Я, имею в виду не рупожопые самоделки, а промышленные образцы)
Все, кто хоть, что нибудь делают - продают это за пределами страны, по причине отсутствия покупательной способности собственного населения.
Это печально, но это факт.
Поэтому, ни о каких выставках собственных производителей речи нет, по причине их малого числа.
Якщо судити з виставки, яка тут анонсується, то з точністю до навпаки.
Шумілов, Остроущенко, Гильов, Виноградов та маса іншого народу це, за вашим виразом, "рукожопиє самодельщікі".
Що щось було, треба, як мінімум, почати. А без початку точно нічого не буде.