Виктор Цой
|
Автор |
Сообщение |
4ward
Ветеран

|
RE: Виктор Цой / 16-12-2019 10:45
Ви мислите біполярно: Ви сам протиставили Цоя "західним африканським" культурам, тому і займалися обгрунтуванням своєї позиції, мовляв:
"неграм в Америке жилось в те годы совсем не сладко... и Вы увидите, что черной молодежи в США жилось в те годы не весело, и, вероятно, намного хуже, чем Цою сотоварищи. Так что я не спешил бы противопоставлять Цоя этим "веселым" чувакам."
І одночасно, Ви проекцією приписуєте таке своє ставлення - мені. Ви і тому пишите "я би не поспішав протиставляти Цоя африканським культурам". Проекція - це передача власних неприємних думок і подій іншим людям. Вона стосується людей, які прив'язують власну участь у чомусь (як правило, в негативному сенсі) іншій людині - іншими словами звинувачують інших у тому, що вони самі зробили. Часто індивід має уявлення про себе як "ідеального" або не маючого відношення стосовно критики чи негативних дій.
Я не протиставляв Цоя африканським культурам, як і не протиставляв Цоя Моцарту/Баху (протиставлення Моцарту/Баху робили Ви, наскільки я пригадую).
Ви навіть так само біполярно ставитесь до негрів: то вони "примітивні" (це один полюс), то ви "бачите" як жилося "важко" цій чорній молоді в США. І тому чорна музика вам ближче, ну бо чорна молодь змагала "немов за свільнення від капіталістичного гніту, а тому ясне діло за марксизм".
Цитата: "его музыку и творчество представляются мне абсолютным трешем, слепо копирующим западный стиль". Може воно тому так і здається, що Ви "бачите" це на двох протилежних полюсах і сам, в міру власних індивідуально контрольованих факторів хочете це протиставляти і бачити треш? Це нагадує історію, коли лисиця дуууже хотіла спілого винограду. І, пробігаючи повз спілий виноград, вона про себе відмічає: "А, він зелений", і біжить далі.
Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Виктор Цой - 4ward - 16-12-2019 10:45
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|