Виктор Цой
|
Автор |
Сообщение |
4ward
Ветеран

|
RE: Виктор Цой / 16-12-2019 12:26
спочатку користувач з ніком "Добрий волшебник" намагався чисто технічно, на рівні контрасту (ну бо емоційний інтелект відсутній) протиставляти "Ласковий май" і Цоя. Це тут.
До речі, це не Ваш нік?
Воно дивно нагадує комуністичний дискурс 1960-их років: "науково-технічна революція витіснить почуття, комунізм побудують фізики, а лірики що, лише соченят ему оду?"
Тому чувак без доступу до почуттів і пробує ліпити щось чисто технічно, тому й вважає за можливе протиставляти "Ласк.Май" і "Цоя". Ну бо ж можна вести дискурс в формі "фізики і лірики". Таким чином, вводячи опонента в такий дискурс, Ви сам робите спробу поставити опонента в скрутне становище, а потім нав'язати йому свідомо упереджений вибір, який дозволить вийти з цього скрутного становища. Це якраз властивість дискурсу.
Згодом появився користувач з ніком "Дон Корнеліус" і зробив тотожне - протиставив Рок і Соул - запропонувавши такий дискурс, і будь-які аргументи "проти" (мовляв, Ви ж любите соул, то чому прийшли в топік про Цоя?) ви інтерпретуєте на користь навязаного Вами ж дискурсу. Ось вся суть Вашого "ноу-хау".
(16-12-2019 12:24)Don Cornelius писал(а): 
Ну с чего Вы это все выдумали? Неграм я не сочувствую, скорее наоборот, являюсь шовинистом. И от марксизма я далек, я за дикий и нерегулируемый капитализм, где каждый сам за себя. И рок я не презираю, мне просто мало что из него нравится, а презираю большинство представителей т. н. "русского рока". И реп мне скорее нравится; вот, вчера целый день его слушал. Да что там слушал, скачивал и записывал на флешку себе в машину и на вторую - для своих детей! 
ок. Хорошо. Спасибо за ответ. Значит, тема разговора вьічерпала себя.
Приятного дня!
(Отредактировал 16-12-2019 в 12:27 4ward.)
Всегда трудимся до полудня, а нам всего-лишь — до утра.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Виктор Цой - 4ward - 16-12-2019 12:26
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|