Посоветуйте актуальный смартфон!
Автор Сообщение
wasil_07 Не на форуме
Ветеран

RE: Посоветуйте актуальный смартфон! / 17-02-2020 08:07
Пустопорожні балачки типу-" чия .опа ширше". Згоден, що на той недалекий час, "огризки" 4, 4s були більш стабільніші по відношенню до інших моделей. Але на даний час , цього не має-"шалене" споживання струму, "тупе" "підрізане" прог.забезпечення перекреслили всі "вчорашні славні" +.Сьогодні є багато телефонів на "чистому" Андроіді(AOSP based-Pixel Experience, AOSP Extended, ArrowOS, DerpFest, HavocOS. ; Los based-Lineage, AICP, CrDroid Official, ViperOS, RessurectionRemix, XenonHD ) які не хуже ,а краще "бренда" аяяй-фона. Краще по автономності, функціоналу, по користуванню "репозиторієм" , по гнучкості налаштувань та по кількості вибору різних версій прошивок.( багато людей прошивають не тому, що -"погано працює". а тому що це чиєсь хобі або робота.( Багато хто з Вас тепер або "вчора" міняв проводочки, головки, кондьори. резистори, плити, столи щоб досягти якихось , на свій погляд "покращень" якості звуку, зменшенню "рокоту"(детонації), рівню шумів ітд. Раціональна людина уміє тверезо аналізувати ситуацію, процеси, робити вірні висновки, признавать свої помилки. Ірраціональна-впертися як "..Mad0228..."за принципом-" а баба Яга проти!".Це моя суб"єктивна думка(маю на це право!) Нікого не хочу унизити чи ще якось обідить, просто констатую факти) Ну що Nowink,секта,-поїхали мене клювать! Party0012Fighting0030Love0030 Всім-гарного дня!
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Посоветуйте актуальный смартфон! - wasil_07 - 17-02-2020 08:07

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS