Аудио, Видео собственной системы
Автор Сообщение
alex23 Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Кривий Рiг
Сообщений: 4 918
Репутация: 668
RE: Аудио, Видео собственной системы / 01-03-2020 10:11
(01-03-2020 01:06)Provizor писал(а):  отже, виходячи з вище вказаного і тобою і мною виходить, що для того, щоби викласти ролік із записом своєї системи на загал, треба мати не тільки збалансовану систему, а й гарний записуючий пристрій, який би корректно (правильно, співрозмірно і т.ін.) відтворив би у запису характер звуку системи з найменшими спрощеннями і спотвореннями. У противному випадку ці роліки втрачають сенс, оскільки вони стають дуже далекими від звуку системи вживу. Це породжує негативну критику. А мало кому подобається коли хтось когось критикує. І тоді вже
акцент з пристрою записуючого, переміщується, в даному випадку тобою, в бік пристрою відтворюючого.


Тобто, запис можна зробити і смартфоном, але якщо хочеш слухати роліки, будь чиї, придбай професійні "вуха"!!! Але кому це потрібно і хто це буде робити? Так, хтось зайшрв з форумчан на цю гілку, слуханув, зробив свій висновок і вийшов з гілки. Захотів написав відгук, захотів не написав. Для чого йому професійні наушники? Я це до чого веду. До того, що вся відповідальність лягає за всі ці роліки на їх автора (його інструментарій і професіоналізм в умінні записати), а відтак і на критику автор повинен бути готовий.
Хто хоче нехай критикує, робить зауваження, конструктив приймається, звісно крім окремих біснуватих, яких взагалі слухати не потрібно і звертати на них увагу. Одержимі Йолопи одразу ж на систему стрибають.
На телефон також можна досить пристойно записати, як для 4-го айфону мій останній запис вийшов дійсно гарним, мені дуже подобається, але ж для цього потрібно бути об'єктивним, послухати, зробити як вже сказав дописи конкретні по ньому, а не загальні фрази та в принципову солідарність гратися.
Хтось щось зауважив? Ні. Хто хоче нехай слухають, а наявність гарних навушників важлива, сам це зрозумів, мені вони допомогають аналізувати систему. гадаю на форумі в багатьох є.

Олександр, Кривий Рiг.
Найти все сообщения
 
Цитировать


Сообщения в этой теме
RE: Аудио, Видео собственной системы - alex23 - 01-03-2020 10:11
аналог - professo - 12-10-2022, 06:47
RE: аналог - slavikk - 12-10-2022, 09:28

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 11 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS